Workshopok, kapcsolat

2016. március 07. - Csigó Zita

Közel 5 éve tartok rendszeresen ételfotó és styling workshopokat. Jelenleg az alábbi típusú foglalkozások, tanfolyamok közül választhatsz:

  • Egyéni (vagy igény szerint 2-3 fős) ételfotó és styling workshop, melyet előre egyeztetett időpontban, Budapest melletti stúdiómban tartok. Részletek: http://csigozita.hu/
  • Digitális fotó és stylist tanárként dolgozom az ELO-nál, mindkét tanfolyamra folyamatos a jelentkezés. Részletek: http://elo.hu/
  • Online ételfotó kurzusok: hamarosan!

Az egyéni workshopról:

Helyszín: Felsőpakony, Budapest agglomerációja (megközelítés: M0/M5 vagy vonattal a Nyugatiból)
Időpont: megbeszélés szerint
Időtartam: 4 óra
Létszám: igény szerint 1 vagy több fő

Mivel a workshopon legtöbbször ketten vagyunk, a lehető leginkább személyre tudom szabni a tananyagot. Nemcsak fotózom, hanem főzök, stylingolok, írok és szerkesztek is gasztro témában, tehát amellett, hogy bármilyen kérdést fel tudsz tenni a szűken értelmezett ételfotózásról, beszélhetünk food stylingról, professzionális ételkészítésről, prop stylingról, de akár arról is, hogy hogyan készül egy jó blogpost, magazinos rovat, vagy éppen mitől lesz szép és igényes egy szakácskönyv. Jöhetsz teljesen kezdőként (sőt: tartok mobiltelefonos workshopot), de akár (fél)profiként is, helyretesszük az alapfogalmakat és finomhangoljuk eddigi tudásodat, stílusodat.

A stúdióról: ételfotózásra specializálódott, azaz a műteremből egy kis tálalókonyha nyílik. Emellett több 100 gasztrofotózáshoz szükséges kellék megtalálható benne (hátterek, étkészletek, terítékek, evőeszközök, abroszok, szalvéták stb.). Válogathatsz valamennyi dekorom között, használhatod a fényképezőgépem (de érkezhetsz saját géppel is), számítógépem, eszközeim. Felszerelés: Canon EOS-6D – Apple Macintosh számítógéppel és színhelyes monitorral összekötve, szűrők, vakus lámpák.

Az ételeket a workshopra én főzöm, sütöm, 3-4 eltérő karakterűt szoktam készíteni. Kérlek, ha speciális kérésed van, jelezd nekem előre, hogy fel tudjak készülni!

Ár: 16000 Ft+Áfa/fő, több fős workshop esetén csoportos kedvezmény (1 teljes ár + minden további résztvevőnek 50%-os ár)

Jelentkezés: info@csigozita.hu

Kapcsolat: info@csigozita.hu / csigozita.hu / 0620 471 99 82

Karácsonyi ajándékkártya

A workshopra vásárolható limitált darabszámú karácsonyi ajándékkártya bruttó 14 000 Ft-ért (csoportos kedvezményt ld. feljebb). Az ajándékkártyával vásárolt workshop 3 óra időtartalmú. Minden másban megegyezik a fenti leírással.

Beváltható: 2018. május 31-ig.

life_is_likea_cup_of_tea.jpg