Workshopok, kapcsolat

2016. március 07. - Csigó Zita

- EGYÉNI WORKSHOPOKAT A JELENLEGI JÁRVÁNYHELYZET MIATT NEM TARTOK. HA ÚJRAINDULNAK, UGYANITT JELZEM. KÉRLEK, NE ÍRJ IDŐPONTFOGALÁS MIATT, MERT NEM TUDOM MEGMONDANI, HOGY TERVEZEK-E MÉG ILYEN WORKSHOPOKAT, ÉS HA IGEN, MIKOR. - 

Közel 6 éve tartok rendszeresen ételfotó és styling workshopokat. Jelenleg az alábbi típusú foglalkozások, tanfolyamok közül választhatsz:

Az egyéni workshopról:

  • Helyszín: Érd
  • Időpont: megbeszélés szerint (folyamatosan tartok workshopokat, nincsenek fix időpontok, együtt találunk egy mindkettőnknek megfelelőt)
  • Időtartam: 3 óra 
  • Létszám: igény szerint 1 vagy több fő (több fő esetén kedvezény) 
  • Plusz: a workshop mellé megkapod PDF formátumban az összes Fotózz otthon! kurzusom.
  • Ha felveszed velem a kapcsolatot, küldök egy részletes tájékoztatót a további információkkal.  

Mivel a workshopon legtöbbször ketten vagyunk, a lehető leginkább személyre tudom szabni a tananyagot. Nemcsak fotózom, hanem főzök, stylingolok, írok és szerkesztek is gasztro témában, tehát amellett, hogy bármilyen kérdést fel tudsz tenni a szűken értelmezett ételfotózásról, beszélhetünk food stylingról, professzionális ételkészítésről, prop stylingról, de akár arról is, hogy hogyan készül egy jó blogpost, magazinos rovat, vagy éppen mitől lesz szép és igényes egy szakácskönyv. Jöhetsz teljesen kezdőként (sőt: tartok mobiltelefonos workshopot), de akár (fél)profiként is, helyretesszük az alapfogalmakat és finomhangoljuk eddigi tudásodat, stílusodat.

A stúdióról: ételfotózásra specializálódott, azaz a műtermem a konyhából nyílik: tálalunk, aztán rögtön fotózhatjuk is az ételeket. Emellett több 100 gasztrofotózáshoz szükséges kellék megtalálható benne (hátterek, étkészletek, terítékek, evőeszközök, abroszok, szalvéták stb.). Válogathatsz valamennyi dekorom között, használhatod a fényképezőgépem (de érkezhetsz saját géppel is), számítógépem, eszközeim. Felszerelés: Canon EOS-6D – Apple Macintosh számítógéppel és színhelyes monitorral összekötve, a helyszínen szuper a természetes fény, de mesterséges fény (vakus lámpák) is rendelkezésre áll. 

Az ételeket a workshopra én főzöm, sütöm, 3-4 eltérő karakterűt szoktam készíteni. Két csomagból választhatsz:

1. Vegyes ételek

2. Csak sütik

Kérlek, ha speciális kérésed van, jelezd nekem előre, hogy fel tudjak készülni!

Ár: 20000 Ft+Áfa/fő, több fős workshop esetén csoportos kedvezmény (1 teljes ár + minden további résztvevőnek 50%-os ár)

Jelentkezés: info@csigozita.hu

Kapcsolat: info@csigozita.hu / csigozita.hu / 0620 471 99 82

A workshopra vásárolható ajándékkártya is előre utalással, fél éves beválthatósággal. 

copy_of_life_is_likea_cup_of_tea_1.png