Dolgozz velem!

2018. december 27. - Csigó Zita

Kérlek, első körben nézz rá a szakmai honlapomra

Mivel foglalkozom?

Profi ételfotós és food/prop stylist "voltam" először, majd receptfejlesztéssel, főzéssel, sütéssel egészítettem ki a portfólióm, ma gasztrobloggerként teljes állásban csak ezzel foglalkozom. Rendszeresen jelennek meg receptjeim a fotóimmal magazinokban, jelenleg a heti Fanny magazinban, a havi Fanny Konyhában és Családi Lapban, valamint az online Ízes Életen találkozhatsz velem (gasztrorovatok, illetve az Ízes Élet vezető szerkesztője is vagyok). További magazinos referencialistám megtalálod a honlapomon.

Valamennyi ételem receptjét én fejlesztettem le, és a fotóimon csak saját készítésű ételek szerepelnek (az ettől eltérő munkákat külön feltüntetem).

Két saját szakácskönyvem jelent meg idáig, a Csomagolj ebédet! (Corvina Kiadó) és a Diéták nagykönyve (I.P.C. Kiadó), jelenleg a 3. szakácskönyvemen dolgozom.

Területeim:

  • A receptfejlesztés, ételkészítés, styling és fotó egységet képez nálam, részterületeket külön-külön nem, vagy csak igen ritka esetben vállalok. Ha ettől eltérő az elképzelésed, kérlek, egyeztessünk!
  • Márkatesztek és márkaképviselet (gasztronómia: eszközök kipróbálása, bemutatása, alapanyagokkal, termékekkel receptfejlesztés, mindezek kommunikálása a közösségi platformokon).
  • Workshopok (magán, céges és sajtótájékoztatók) ételfotó és food styling témakörben. Referencialistát és árajánlatot igény szerint tudok küldeni. 
  • Kreatív, still life jellegű, gasztronómiához köthető termékfotózás és styling (katalógusfotózást nem vállalok). 

Hátterem:

Saját gasztrofotós stúdió konyhával és minden szükséges kellékkel. Több 100 különböző stílusú tányér, alap, textil és egyéb kiegészítő szerepel az állandó stylist készletemben, a műterem eszközei szintén gasztrofotózáshoz igazodnak (természetes és mesterséges fények egyaránt rendelkezésre állnak, utómunka: PS).

Külső helyszínes munkát (pl. éttermi fotózások) sajnos nem vállalok, kérlek, ezt mérlegeld, további kérdésekben egyeztessünk! Ez alól természetesen kivételt képeznek a sajtóeseményeken tartott workshopok.