Pasztellbarokk

Dolgozz velem!

2018. december 27. - Csigó Zita

Kérlek, első körben nézz rá a szakmai honlapomra

Főzés és fotózás, fotózás és főzés. Hogy mit főzök a legszívesebben? Könnyűt és finomat, tudatosan, illetve sokszor mentesen.

Gasztroblogger vagyok, blogom mellett a Családi Lapban és a Fanny Konyhában jelennek meg rendszeresen receptjeim és fotóim. Online pedig az Ízes Élet gasztronómiai magazin főszerkesztője és gasztrobloggere vagyok. Három szakácskönyvet írtam / a legutóbb megjelent két szakácskönyvem: Morzsaparty – tudatos konyha maradékok felhasználásával  és Csomagolj ebédet! (Corvina Kiadó). 

Miben vagyok otthon? 

  • A receptfejlesztés a fő profilom: kitalálom, addig kísérletezek, amíg tökéletes nem lesz, fotózom, stylingolom és megírom – igen, így készül egy recept. Nálam a receptírás, az ételfotó és a food styling kéz a kézben jár, jelszó: #csakegyütt!
  • Profi ételfotós és food stylist vagyok (ld. a referenciák menüpontot), a saját ételfotós stúdiómban dolgozom sok-sok szépséges kellékkel, szuper konyhai háttérrel. Néha (na jó, gyakran) még videózom is.
  • Rengeteg cikket írok gasztronómiai témában.
  • Márkaképviselek a közösségi oldalaimon (is), azaz kipróbálom a terméked, receptfejlesztek hozzá, posztokat írok, fotózok – de kérlek, csak akkor keress, ha látsz kapcsolódási pontot!
  • És tanítok – lassan 6 éve: ételfotót, food stylingot és azt, hogy miként indulj el ezen a pályán. 10 éve vagyok benne, sőt 2. generációsnak számítok, szerintem tudok mesélni. Jelenleg kizárólag a Fotózz otthon! kurzusaim elérhetők. 

“Klasszikus ételfotós” munkákat (külső helyszínes fotózások, étlap és egyéb éttermi fotózások, termékfotózások), valamint csak stylist munkákat nem vállalok!

süti beállítások módosítása