Pasztellbarokk

Fotózz otthon! Ajándékozz élményt!

December 17.

2019. december 17. - Csigó Zita

Minden évben sokan érdeklődtök és rendeltek, ezért az idei karácsony sem múlhat el ajándékutalvány nélkül. A személyes workshopjaim (egyelőre még egy rövid ideig...) szünetelnek, viszont Fotózz otthon! kurzusok természetesen vásárolhatók. Mutatom a részleteket! 

desktop102_1.jpg

 fotozz_otthon_kurzus.png

4 különböző kurzusom rendelhető, és jó hír, hogy nem neked kell eldöntened, hogy melyiket válaszd. Elég, ha annyit tudsz, hogy a megajándékozott szeret fotózni (főleg ételeket :) ), érdekli a food styling és az egész színes-kreatív gasztrodizájn világ. Az ajándékkártyát e-mailben küldöm (nem kell érte eljönni sehova :) ) nyomtatható PDF vagy JPG formátumban, ahogy szeretnéd. Ha az alapösszeget utalod, akkor a megajándékozott egy kurzust választhat szabadon, de akár mind a 4-et is megvásárolhatod neki. A választható kurzusok száma természeresen megjelenik az ajándékkártyán. 

fotozz_otthon_kurzus_1.jpg

desktop128.jpg

18.jpg

A 4 kurzus: 

Kompozíciós alapok a még szebb ételfotókért I. 

Kompozíciós alapok a még szebb ételfotókért II. 

A food styling titkai 

Dark&Moody ételfotók 

A kurzusokhoz konzultációs lehetőség is tartozik. 

Minden további részletet megtalálsz ezen a linken. Rendelés: info@csigozita.hu. Rendelni egészen az ünnepekig tudsz, végső esetben egy utalási bizonylat is elegendő. :) 

2.jpg

14.jpg

desktop140_1.jpg

Adventi készülődés a blogon és az Instagramon: receptek, dekorációs ötletek és ajánlók a csodaszép, tudatos&természetes ünnepért.  

desktop132.jpg

süti beállítások módosítása