Pasztellbarokk

Divina Gasztronapló: Chipsek, salsa, guacamole, tálald babos salátával!

2021. június 19. - Csigó Zita

A Divina Gasztronaplóm mai részében ismét a chipseké a főszerep. Talán emlékeztek, hogy volt már egy chipses poszt (katt ide!), amelyben 3 chipset (burgonya, zöldséges ízesítésű burgonya és 100%-ban zöldség) próbáltam ki házi mártogatósokkal. A zöldséges volnal után jöjjön most egy barbecue-mexikói mix újabb 3 chipsszel, egy paradicsomos salsával, egy szuper krémes guacamoléval és egy gyorsan összedobható babos-csicseris salátával. 
2021_06_19_034878_1.JPG

2021_06_19_034892.JPG

2021_06_19_034880.JPG

Mutatom, mi mindent szereztem be a poszthoz az Italia Divinától

Amica natúr tortilla chips

Amica csilis tortilla chips 

Amica - Eldorada barbecue ízesítésű chips

Amica enyhén csípős salsa szósz

Amica guacamole szósz

desktop304.jpg

2021_06_19_034886.JPG

Ezekhez készítettem pluszban egy babos, picit mexikói ihletésű salátát. Ezúttal semmiféle hagymát nem tettem bele (egyébként nyugodtan mehet hozzá akár egy csokor felkarikázott újhagyma, akár egy kis fej finomra aprított lila hagyma), mert szuper a salsával és a guacamoléval tálalva (vagy az egyikkel akár összekeverve). 

2021_06_19_034878.JPG

Fekete babos-csicseriborsós saláta

Hozzávalók (4 nagy adaghoz): 

1 konzerv fekete bab (24 dkg leszűrve)

1 konzerv csicseriborsó (24 dkg leszűrve)

1 kígyóuborka 

25 dkg koktélparadicsom 

1 kis csokor koriander 

só, lime-lé 

A babot és a csicserit leszűrjük, a kígyóuborkát és a paradicsomot megmossuk, előbbit kis kockákra, utóbbit cikkekre vágjuk. A koriandert leszárazzuk, felaprítjuk. Az egészet jól összekeverjük, sóval és lime-lével ízesítjük. Behűtve a legfinomabb! 

Nézz körül a webshop többi szuper terméke között is, 20% kedvezményért pedig vesd be a ZITA20 kódot! 

Szponzorált tartalom: a posztot az Italia Divina támogatta, köszönet érte! 

2021_06_19_034883.JPG

2021_06_19_034894.JPG

süti beállítások módosítása