Csigó Zita gasztroblogja

Évszakváltás az otthonunkban: új Poster Store poszterekkel frissült a ház

2022. május 20. - Csigó Zita

Az utóbbi időszak alaposan megváltoztatta az életünket. Még inkább felértékelődött az otthonunk, hiszen rengetegen átálltak home office-ra, azaz már "nem csak" pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre használjuk a házunkat/lakásunkat, hanem munkavégzésre is. Épp ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tárgyakkal vesszük körül magunkat, hogyan rendezzük be a tereket és hogyan díszítjük, dekoráljuk az üres felületeket. A mi otthonunkra is ráfért a tavaszi-nyári megújulás, ezúttal a falak, polcok, kisebb asztalok kerültek fókuszba, amelyeket poszterekkel dobtam fel. Mutatom, milyen posztereket és képkereteket válogattam a Poster Store-tól! 

2022_05_15_040959.JPG

Harmadszor nyílt lehetőségem a Poster Store kínálatából válogatni. Ezúttal 2 elv alapján döntöttem: van még bőven üres, dekorálásra váró falunk, polcunk, felületünk, tehát ezekre választottam posztereket, illetve egy korábbi rendelésem már tartalmazott pár szuper nonfiguratív, sorozatnak összerakható posztert, ezeket egészítettem ki egy további darabbal (így lett teljes az összekötő folyosónk fali dekorációja), és ugyanígy egy nappaliba tett poszterem is kapott most egy színben harmonizáló társat. 

Ha most találkoztok először a Poster Store-ral, mutatom, miért érdemes a cég kínálatából válogatni. 

  • Stílusos, minőségi és elérhető árú(!) poszterek és képkeretek közül válogathattok, a faliképeket a skandináv dizájn ihlette. Ha felmentek a Poster Store oldalára, nemcsak a termékeket böngészhetitek végig, hanem rengeteg inspirációs ötletet is találtok. 
  • Válogathattok különböző témák és kategóriák között, a kínálat minden kedden frissül. Az én kedvenc kategóriám az Illusztrációk&Absztrakt
  • Poster Store posztereit kiváló minőségű és fenntartható módon(!) előállított papírra nyomtatja, amely FSC és PEFC minősítéssel rendelkezik a tudatos és társadalmilag előnyös erdőgazdálkodás biztosítása érdekében. A nyomtatás Stockholmban zajlik (itt található a cég székhelye, így a szállítást is minimalizálják). 

Három rendelés után bátran leírhatom, a poszterek és a képkeretek egytől egyig csodaklassz minőségűek. Nem fogtok eltérést tapasztalni: a nyomatok tényleg ugyanolyan szépek élőben, mint a honlapon. A képkeretek változatosak, igényesek, én fekete fa és tölgy kereteket választottam (szobák szerint elosztva). 

Jöjjenek a választott poszterek!

A házunk kívül-belül szürke-fehér rengeteg natúr fával (számomra a natúr fa "tisztasága" az egyik legmegnyugtatóbb látvány), kevés bútorral, nagyobb, átlátható terekkel (nem szeretek gyűjtögetni, telepakolni minden egyes szegletet), növényekkel. Évente pár alkalommal szoktam cserélgetni a kiegészítőket, például posztereket, vázákat, plédeket, díszpárnákat, karácsonykor persze velem is kicsit elszalad a ló, az év többi részében viszont törekszem arra, hogy sose "vibráljon" a ház, nagyon jól esik, hogy a stúdióból kilépve (otthon dolgozom - igaz, ez nálam nem az utóbbi időszak következménye, 12 éve, azaz a kezdetektől így élek) nyugalom fogad. 

2022_05_15_040957.JPG

A nyitóképen is szereplő zöld posztereket a hálószobába szánom, részben a falakra, részben pedig a komódra, kis lerakóasztalra. Annyira szép, nyugodt hatásúak, tökéletesek lesznek a pihentető enteriőrbe. 

2022_05_15_040938.JPG

2022_05_15_040942.JPG

2022_05_15_040941.JPG

A nappaliba tölgy kereteket választottam, a "leveles" poszter nagyon nagy kedvencem, ezt egészítettem most ki az absztrakt "foltossal":

2022_05_15_040948.JPG

Az összekötő folyosóra ezek a poszterek kerültek/kerülnek, a jobb szélső az új szerzemény:

2022_05_15_040954_1.jpg

Szponzorált tartalom: a poszthoz a csodaszép posztereket és képkereteket a Poster Store biztosította, köszönet érte!

2022_05_15_040939.JPG

süti beállítások módosítása