Csigó Zita gasztroblogja

Légy stílusos könnyedén! A Poster Store poszterekkel pillanatok alatt feldobhatod az otthonodat

2021. június 24. - Csigó Zita

Másfél éve élünk az új házunkban, és lekopogom, készen vagyunk. (Értsd: ezekben a napokban készül a kerti tároló és alakul át a kocsibeálló, de mivel ezek mind kinti folyamatok, két építkezéssel a hátam mögött azt mondom, igen, szerintem ezek már csak utolsó utáni simítások. :) ) A falak viszont viszonylag üresek voltak idáig, épp ezért örültem meg nagyon, hogy lehetőségem nyílt válogatni a Poster Store kínálatából. Mutatom is a szerzeményeket! 

2021_06_24_035024.JPG

Skandináv stílusú a házunk (mindkettőnkhöz a nagy, nem agyonzsúfolt terek állnak közel), alapszínei a fehér és a szürke, néhány kiegészítőben az okkersárga köszön vissza, mindezt pedig sok-sok-sok natúr fa tárgy, bútor, kiegészítő természetessé, meleggé, otthonossá. A Poster Store poszterei tökéletesen illeszkednek a modern, letisztult, világos tereinkbe.

2021_06_17_034870_1.JPG

Mit kell tudni a Poster Store-ról?

  • Minőségi, stílusos, skandináv dizájn ihlette poszterek, képekeretek és számos inspirációs ötlet vár rátok a Poster Store-nál.
  • Mindezt a Poster Store elérhető áron nyújtja, így egész nyugodtan gondolkodjatok párosításokban, otthonotok hangulatához passzoló komplett kép falakban.
  • Válogathattok különféle témájú és kategóriájú poszterek között, a kínálat egyébként minden kedden új kollekcióval egészül ki, a klassz, egyedi motívumvilág segítségével bármelyik otthon csodás, passzoló új kiegészítőket kaphat. 
  • A Poster Store valamennyi poszterét kiváló minőségű és fenntartható módon(!) előállított papírra nyomtatja, amely FSC és PEFC minősítéssel rendelkezik a tudatos és társadalmilag előnyös erdőgazdálkodás biztosítása érdekében. A nyomtatás Stockholmban zajlik (itt található a cég székhelye, így a szállítást is minimalizálják). 


4 ok, amiért jó szívvel ajánlom nektek a Poster Store-t 

  • Fenntarthatóság & minőség: azt tudjátok, hogy mindkettő kiemelten fontos a munkámban, a gasztronómiai tartalmaimat, receptjeimet is ezek szellemében készítem. 
  • Csodásak a nyomatok: 100%-ban olyanok, mint a fotókon, nincs színkülönbség, elnyomás, "majdnem ugyanolyan" érzet. Pontosan azt kapjátok, ami a minta fotón látható, így tényleg egyszerű lesz előre elképzelni a megvalósítandó fali dekorációt. 
  • Képkeretek széles választéka. A rosszul megválasztott/nem megfelelő/gyenge minőségű képkeret a legszebb posztert, képet, festményt is elrontja, sérül az összhatás (sőt a komplett enteriőr design). Az összes keret csodaszép, én az otthonunk hangulatához illő tölgy és fekete fa keretek mellett döntöttem. 
  • Sokféle tematika nonfiguratívtól a szövegesig, gasztrótól a növényekig, tájképektől a vintage hangulatú képekig. A felsorolásom persze közel sem teljes, a kategóriákat ezen a linken találjátok. 

 

Milyen posztereket választottam az otthonunkba? 

Nehéz volt a döntés, ez tény... Végül többségében gasztronómiai témájú poszterekre esett a választásom (Konyha kategórianéven találjátok ezen a linken), illetve rendeltem a Természetet & Növények kategóriából is posztert. Jöjjenek a fotók! 

2021_06_21_034962_1.JPG

2021_06_17_034871.JPG

Az előszobánkba két "növényhatározót" választottam. Nagyon-nagyon szeretem ezeknek a határozóknak a hangulatát, gyönyörű a grafika, és olyan jó rájuk nézni, amíg mondjuk készülünk az induláshoz. (Természetesen a falra kerültek, csaka fotó kedvéért tettem őket a szófára.) És egy aranyos személyes: amikor megérkeztek a poszterek, nálam is pont virágzott a snidling a kertben. 

2021_06_21_034963.JPG

Az előszoba másik oldalán van egy óriási üres falfelületünk, ahova valahogy semmi sem passzolt. Idáig :), mert ez az eukaliptuszos poszter szerintem tökéletes oda. Az eukaliptusz egyébként gyakran szerepel dekorációként a fotóimon, nagyon szeretem a színét, a textúráját. 

eucalyptus-wall.jpg

Fotó: Poster Store

Amerikai konyhás nappalink van, egy hatalmas légtér, a kedvenc helyiségem a házban. Van egy kisebb, ahol-a-konyha-véget-ér-és-kezdődik-a-nappali falunk, ide szintén két határozó, egy tésztás és egy harmadik növénykés, illetve egy citromos poszter került. Hogy összehangoljam a fa pulttal, a fekete kávéfőzővel, az ősrégi (családi örökség :) ) fa karika-tengerész háló dekorációval, mixeltem a kereteket: a fekete-fehér poszterek tölgy keretet, míg a színes citromos fekete fa keretet kapott. Nagyon klasszul kitölti a kép fal az üres területet, és megteremti a konyha-nappali/étkező átmenetet. 

2021_06_21_034958.JPG

desktop308.jpg

2021_06_17_034868.JPG

Lett egy pici, fekete fa keretes képem is, direkt abszolút letisztultat választottam a fekete-fehér minimál szöveggel + olyat, ami a konyhában, a stúdióban és a nappaliban is megállja a helyét. Lehet, hogy majd vándorolni fog, de az is, hogy fix helyet kap a stúdióban.

desktop307.jpg

A végére pedig jöjjön még egy recept, amit a citromos poszter ihletett. Ahogy ránéztem, kedvem támadt valami nagyon-nagyon citromoshoz. Ez a tészta amilyen egyszerű és gyors, annyira finom és nyárias. 

2021_06_24_035021.JPG

Citromos-csilis spagetti 

Hozzávalók (2 adaghoz): 

16 dkg spagetti 

só 

8 dkg vaj 

2-3 nagy csipet tört csili 

1 nagy gerezd fokhagyma 

1 nagy marék reszelt parmezán sajt 

fél citrom (nagy) kifacsart leve 

koktélparadicsomok és bazsalikomlevelek a tálaláshoz 

A tésztát lobogó, enyhén sós vízben al dentére főzzük. Amikor elkészült, leszűrjük, a főzővízből megtartunk egy keveset. 

A vajat felolvasztjuk egy serpenyőben, rászórjuk a csilit, a megpucolt, lereszelt fokhagymát pedig megfuttatjuk rajta. Beleforgatjuk a tésztát, rászórjuk a parmezánt, hozzáöntjük a frissen facsart citromlevet, és kevés forró főzővíz hozzáadásával addig kevergetjük, amíg a sajt megolvad. Rögtön tálaljuk: megmosott, felcikkezett koktélparadicsomokkal és bazsalikomlevelekkel díszítve. 

desktop305.jpg

Ha úgy érzitek, hogy nálatok is ráférne egy kis tuning a falakra, pasztell35 kóddal 35% kedvezménnyel vásárolhattok a Poster Store kínálatából. (A kedvezmény csak poszterekre érvényes, nem vonatkozik a Selection kategória posztereire és a képkeretekre, más kedvezményekkel és akciókkal nem kombinálható.) Érvényes 2021. július 26-a éjfélig

A poszthoz a csodaszép posztereket és képkereteket a Poster Store biztosította, köszönet érte! 

süti beállítások módosítása