A Divina Gasztronaplóm mai részében ismét a chipseké a főszerep. Talán emlékeztek, hogy volt már egy chipses poszt (katt ide!), amelyben 3 chipset (burgonya, zöldséges ízesítésű burgonya és 100%-ban zöldség) próbáltam ki házi mártogatósokkal. A zöldséges volnal után jöjjön most egy barbecue-mexikói mix újabb 3 chipsszel, egy paradicsomos salsával, egy szuper krémes guacamoléval és egy gyorsan összedobható babos-csicseris salátával.
Mutatom, mi mindent szereztem be a poszthoz az Italia Divinától:
Amica - Eldorada barbecue ízesítésű chips
Amica enyhén csípős salsa szósz
Ezekhez készítettem pluszban egy babos, picit mexikói ihletésű salátát. Ezúttal semmiféle hagymát nem tettem bele (egyébként nyugodtan mehet hozzá akár egy csokor felkarikázott újhagyma, akár egy kis fej finomra aprított lila hagyma), mert szuper a salsával és a guacamoléval tálalva (vagy az egyikkel akár összekeverve).
Fekete babos-csicseriborsós saláta
Hozzávalók (4 nagy adaghoz):
1 konzerv fekete bab (24 dkg leszűrve)
1 konzerv csicseriborsó (24 dkg leszűrve)
1 kígyóuborka
25 dkg koktélparadicsom
1 kis csokor koriander
só, lime-lé
A babot és a csicserit leszűrjük, a kígyóuborkát és a paradicsomot megmossuk, előbbit kis kockákra, utóbbit cikkekre vágjuk. A koriandert leszárazzuk, felaprítjuk. Az egészet jól összekeverjük, sóval és lime-lével ízesítjük. Behűtve a legfinomabb!
Nézz körül a webshop többi szuper terméke között is, 20% kedvezményért pedig vesd be a ZITA20 kódot!
Szponzorált tartalom: a posztot az Italia Divina támogatta, köszönet érte!