Csigó Zita gasztroblogja

Fotózz otthon! karácsonyi ajándékkártyák

2021. december 15. - Csigó Zita

Idén is rendelhetők a Fotózz otthon! kurzusaimhoz kapcsolódó ajándékkártyák. Akár az utolsó percben is dönthettek úgy, hogy egy ilyen utalvánnyal lepnétek meg szeretteiteket, hiszen az egész folyamat e-mailben, illetve utalásos formában zajlik, azaz kihagyjuk a postát (ami egyébként sem utolsó szempont ebben a járványos időszakban).

A Fotózz otthon! kurzusokról mindent megtaláltok ezen a linken, de azért ebben a posztban is elmesélem, hogy mik is ezek pontosan. 4 PDF-kurzus elérhető, a megajándékozott e-mailben vagy file-küldő programmal kapja meg a kiválasztottat vagy kiválasztottakat. A kurzusok 1-1 ételfotós, food stylist területre kalauzolnak el, gazdag képanyaggal illusztráltak, és valamennyi kurzushoz tartozik egy egyszeri, e-mailes konzultációs lehetőség.

Kompozíciós alapok a még szebb ételfotókért I-II. kurzusokat gyakorlatilag mindenkinek ajánlom, akit érdekel az ételfotózás, és szívesen belemerülne a részleteibe is, miközben biztos alapokat kap. A food styling titkaiban alapvető styling trükköket mutatok meg, a Dark&Moody ételfotózás pedig egy izgalmas, fényközpontú területet jár be. A kurzuslista linkjén valamennyi kurzusba bepillantást nyerhettek (feltettem részleteket), illetve feltüntettem a terjedelmet és az eszközszükségletet is. 

light_blue_snowman_funny_christmas_card.png

A rendelés menete: írj egy e-mailt nekem, amely tartalmazza a következőket:

  • a kiválasztott kártya (1, 2, 3 vagy az összes kurzus) 
  • neved és címed az elektronikus számla kiállításához (semmilyen egyéb célra nem használom fel!)
  • az utalásod beérkeztét követően (ha más névről utalsz, kérlek, jelezd a megrendelő e-mailben!) küldöm a kártyát egy hivatkozási kóddal ellátva. 

Hova írj? info@csigozita.hu

Árlista: 

ajándékkártya 1 kurzussal: 5000 Ft+Áfa, br. 6350 Ft 

ajándékkártya 2 kurzussal: 8000 Ft+Áfa , br. 10160 Ft 

ajándékkártya 3 kurzussal: 12000 Ft+Áfa, br. 15240 Ft

ajándékkártya az összes kurzussal: 15000 Ft+Áfa, br. 19050 Ft. 

A számlát a cégem állítja ki (Lumen Kiadó Kft., 1155 Bp., Rákos út 219., 23541429-2-42). 

süti beállítások módosítása