Csigó Zita gasztroblogja

Rólam

2018. december 27. - Csigó Zita

Kérlek, első körben nézz rá a szakmai honlapomra

– Kedves érdeklődő! Szeretném jelezni, hogy évek óta nem dolgozom food stylistként, a jövőben sem tervezem, illetve ezzel kapcsolatban semmiféle formában nyilatkozni sem szeretnék ("mit csinál egy food stylist" jellegű témákban rengeteg médiamegkeresést kapok, de mivel nem dolgozom ezen a területen, nem is nyilatkoznék róla). Hasonlóan csak ételfotózást sem vállalok. Sem étlapot, sem termékfotózást, sem termékcsomagolást, sem katalógust, sem reklámot, sem más szerzők által készített ételek fotózását.

Gasztrobloggerként a természetes, valódi ételekben és tálalásban, a természetes ételfotókban és food stylingban hiszek. Az ételfotózás és a food styling a munkám részei, de nem különálló területek. Köszönöm, ha releváns témákban keresel! –

Főzés és fotózás, fotózás és főzés. Hogy mit főzök a legszívesebben? Könnyűt és finomat, tudatosan, illetve sokszor mentesen.

Gasztronómiai és lifestyle újságíró, blogger, receptfejlesztő vagyok, blogom mellett több magazinban jelennek meg rendszeresen receptjeim és fotóim. 

5 szakácskönyvet írtam: Morzsaparty – tudatos konyha maradékok felhasználásával  és Csomagolj ebédet! (Corvina Kiadó), Diétás receptek, izgalmas ízek (Turbó Diéta x Csigó Zita, Idealbody Kft.), Zita Csigó's Lunchbox Envy (Bentoheaven x Csigó Zita) és Diéták nagykönyve.

2020 őszén megjelent az első plannerem, a PlanAll x Csigó Zita 2021, Egyél jót, legyél jól!

Miben vagyok otthon? 

  • A receptfejlesztés a fő profilom: kitalálom, addig kísérletezek, amíg tökéletes nem lesz, fotózom, stylingolom és megírom – igen, így készül egy recept. Nálam a receptírás, az ételfotó és a szép styling kéz a kézben jár, jelszó: #csakegyütt!
  • Saját ételfotós stúdiómban dolgozom sok-sok szépséges kellékkel, szuper konyhai háttérrel. 
  • Rengeteg cikket írok gasztronómiai témában.
  • Márkaképviselek a közösségi oldalaimon (is), azaz kipróbálom a terméked, receptfejlesztek hozzá, posztokat írok, fotózok – de kérlek, csak akkor keress, ha látsz kapcsolódási pontot!

 

süti beállítások módosítása