Mielőtt belecsapnék az idei húsvéti ételek posztolásába (egy szuper kalácsot már fotóztam, szerdán felkerül a blogra), készítettem egy válogatást az előző évekből. Mind nagy kedvencek voltak, megérdemlik az ismétlést!
Pestós kalács és sárga túró: katt ide
A kalács jó kis genovai pestóval az egyik legfinomabb sonka mellé, illetve a posztban egy édes verziót is mutatok. Sárga túró nélkül pedig tényleg nem telhet el év, M "hozta" a szokást, de az évek alatt én is teljesen megszoktam, hiányozna, ha nem készülne. :)
Étcsokis pite levendulás lemon curd krémmel: katt ide
Tökéletes páros együtt, a citrom fanyarsága a legjobb benne.
Narancsos-mandulás-kardamomos kalács: katt ide
Nyamm! Puha és szaftos, a kardamom pedig még egy kis csavart ad a recepthez.
Édes és sós hot cross buns: katt ide
Klasszikus angol recept, a sós verzió szintén tök jó sonka, tojássaláta vagy tojáskrém mellé.
Tojáslikőrös csokitojás: katt ide
Last minute locsolóváró. :)
FOTÓZZ OTTHON!
Kurzusokért katt ide!
FOTÓZZ NÁLAM!
Egyéni ételfotó workshop részleteiért katt ide!